Internetactie ‘zet Esther Ouwehand op twee’

Op netwerksite Hyves wordt druk gelobbyd om Kamerlid Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren) alsnog op de tweede plek te krijgen van de kandidatenlijst.

Vorige week maakte de partij de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen bekend. Daaruit bleek dat Esther Ouwehand, alom gewaardeerd Kamerlid, was gepasseerd. Verschillende afdelingen, onder andere de werkgroep Zeeland, protesteren daar fel tegen en willen komende zondag op het congres met een amendement afdwingen dat Esther Ouwehand alsnog op de tweede (en dus verkiesbare) plek van de lijst wordt gezet.

Zie de reacties, het amendement en de actie op Hyves en de Vegetariërsbond.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Kamerverkiezingen 2010

Een Reactie op “Internetactie ‘zet Esther Ouwehand op twee’

  1. Wil

    Leden en kiezers staan op de bres om hun dierenpartij te redden uit handen van een bestuur dat blijkbaar aan vriendinnetjes- en achterkamertjespolitiek doet. De doelgroep van deze partij staat een democratischer partijbeeld voor ogen dan het bestuur laat zien. Het is natuurlijk een zwaktebod van Marianne Thieme om haar succesvolle collega Esther Ouwehand, om wat voor reden dan ook, buiten de Kamer te zetten. Hopelijk slagen de leden erin om de scheve verhoudingen recht te trekken op het congres en de democratie binnen de partij te waarborgen. Zoniet, dan kan deze partij zich beter opheffen, want aan één PVV hebben we al meer dan genoeg in dit land.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s