Blijft PvdA’er Luuk Blom?

Zelf wil hij nog een keer voor de PvdA in de Tweede Kamer: Luuk Blom uit Sint Annaland. Maar zal hij opnieuw verkiesbaar worden gesteld?

Dat weten we pas op 20 april. Dan presenteert de PvdA de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni. Blom is nu druk bezig met de laatste voorbereidingen op de presentatie van de bevindingen van de commissie De Wit. De commissie onder voorzitterschap van Jan de Wit (SP) is sinds juni vorig jaar bezig om de achtergronden van de crisis te achterhalen.

Luuk Blom is woordvoerder Europees beleid (uitgezonderd Europees landbouwbeleid).

1 reactie

Opgeslagen onder Kamerverkiezingen 2010

Een Reactie op “Blijft PvdA’er Luuk Blom?

  1. Luuk Blom

    Beste Jeffrey,

    Ik zal zelf maar een antwoord op je vraag geven. Ik heb besloten om na de verkiezingen van 9 juni de politiek te verlaten. Persoonlijke, dus privé overwegingen hebben hier de doorslag gegeven. Ik verkies een een gezinsleven in de “betrekkelijke” anonimiteit. Wij zullen dan ook Zeeland gaan verlaten. Inmiddels hebben we een woning in het Brabantse gekocht. Ik hoop daar een nieuwe toekomst op te gaan bouwen. Ik ben daarover met een aantal werkgevers in onderhandeling. Met ingang van juli zal de verhuizing een feit zijn. Ik dank je voor de uiterst prettige samenwerking. Het beste!

    Groet Luuk Blom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s